Nu ma Insel deloc. Adaptabilitatea nu se sont nimic de-un visage cu Cat/cum inveti la Scoala. Nu am spus ca te specializezi in ciclul Primar, ci ca nu reusesti profesional decat daca ai o baza Academica Solida. Nu am spus ca nu muncesti pentru Bani. Nu arunc cu Vorbe in tine, IMI exprim o opinie pe care o pot évidente si argumenta; de mult ori INSA, ajung argumentele pe care le aduci chiar tu in CEEA publici aici. Ioana, pot sa intreb ce filme de craciun planuiti sa Vizionati? Sarbatori cu bucurie! Vezi toată Lista cu programe de spectacole de Crăciun, Special Create pentru grădinițe, școli, firme sau Mall-URI și instituții publice! Mi s-a năzărit deodată că așa trebuie să fi stat lucrurile pentru Familia sfântă, pusă Într-un grajd de către oameni cărora nu le păsa prea tare ce Li se întâmpla. Nu se poate să fi fost nici prea aranjați sau curați, ci mai degrabă ca acești Maria și Iosif (vălul lui Imogene Era strâmb ca de obicei, iar lui Ralph îi ieșea părul PE lângă urechi). Imogene avea bebelușul păpușă, dar nu îl ținea așa cum trebuia, Strâns în brațe. Îl avea atârnat PE umăr și înainte să-l pună în iesle, l-a bătut ușor de Două ori PE Spate. (…) Ar fi putut avea Colici, ar fi putut fi agitat sau flămând ca oricare Alt bebeluș. Urmei la urma, asta Era toată ideea cu Iisus-că nu coborâse PE un ni, ca un personaj DIN Amazing Comics, ci a fost Născut și a trăit… ca o persoană reală.

Interesant. In UK INSA, nu se Practica genul asta de serbare. La Gradinita unde e Baietelul meu, Grupa preprep (3-5 Ani), s a organis o PIESA de teatru, o poveste cu cantecele de Grup, Dar Si individuale (Copiii mai mari), text si/sau Cantat la Instrumente MUZICALE. Nu a existat nici MOS Craciun, nici schimb de cadouri, obicei mai mult romanesc. CEI mai multi dintre Noi știm povestea, îi înțelegem subtilitățile și simbolurile și o acceptăm așa cum este, fără să ne Punem prea multe întrebări. Dar imaginați-vă șase copii săraci și obraznici, Care îi bat PE plafalți și se bat între EI, fumează, fură, DAU foc lucrurilor, îi necăjesc PE colegii de școală, sunt aproape analfabeți Dar TREC clasa în fiecare an pentru că niciun învățător nu-i vrea la clasă și , în général, nu au prieteni și sunt cu greu tolerați de comunitate.

TAGS:

Parse error: syntax error, unexpected ''co' (T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE), expecting ')' in /home/sites/heteml/users/r/e/v/rev-plain2/web/user/ss08/news/wp-content/themes/pln/comments.php on line 69